Inredning för offentlig miljö

Vi tror på miljöer och kontorsinredning som skapar trivsel, motivation och energi. Vår vision är att hjälpa dig och ditt företag att växa genom en inspirerande och väldesignad arbetsmiljö.

Hos oss får du och ditt företag hjälp genom hela inredningsprocessen:

  • analys av era behov
  • planering av projektet
  • inredningsförslag
  • materialval
  • upprättande av ritningar i 2D och 3D samt övriga handlingar och beskrivningar
  • genomförande med projektledning av hantverkare
  • beställning, leverans och installation av möbler och inredningsdetaljer

Vi är inredningsföretaget som gör det vi är bäst på, att skapa rätt kontorsinredning för ditt företag, som är uppskattat både av medarbetare och besökare. Vi har kunder över hela världen där vi hjälpt till med kontorsinredning. Om du vill ha inspiriation eller se vad vi gjort tidigare, ta gärna en titt bland våra projekt. 

När det är dags för kontorsinredning

När det är dags för ny kontorsinredning så hjälper vi dig hela vägen, från start till slutförande. Vi erbjuder dig valfrihet i inredningsprocessen, du väljer alltså själv hur och när vi ska hjälpa dig med kontorsinredningen. Vi kan hjälpa dig med hela processen, eller bara vissa delar om så önskas.

När vi startar ett projekt så ritar vi din lokal eller kontor och presenterar detta i 3D, så du på bästa sätt kan visualisera dig det färdiga resultatet. Därefter presenterar vi ett komplett förslag, där du enkelt kan ta del av ritning, färgsättning, materialval, belysning och möbelval. Vi kommer dessutom kunna visa dig funktionerna i den nya miljön.

När projektet rullar igång sköter vi all byggledning. En renovering är tidskrävande och det är många frågor att koordinera samtidigt. Därför är det uppskattat av våra kunder, när vi tar ansvar för hela processen.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig och ditt kontor med inredningen, kontakta oss.

Nyheter